Üniversitemiz Kalite Komisyonu İyileştirme Çalışmaları kapsamında, “Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Yönelik Teşvik ve Ödüllendirme Taslak Yönergesi” değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
12 Eylül 2022 | 16:05

“Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Yönelik Teşvik ve Ödüllendirme Taslak Yönergesi” çalışmaları kapsamında, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ ile Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR’ın başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Eğitim faaliyetlerine yönelik teşvik ve ödüllendirme sisteminin geliştirilmesi amacıyla Üniversitemiz Eğitim Komisyonu tarafından belirlenen alt komisyon üyeleri Prof. Dr. Serdar YÜCESU, Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Prof. Dr. İdil AYÇAM, Doç. Dr. Tuğba Selcen NAVRUZ, Doç. Dr. Nurcan UZEL, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yusuf KÜTÜK, Kalite Komisyonundan Öğr. Gör. Dr. Hafize Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Öğr. Gör. Dr. Zeynep BUMİN SÜZEN ile Arş. Gör. Dr. Esra OYAR ve Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü kalite çalışmaları sorumlusu Öğr. Gör. Merve ÇAĞLAYAN toplantının katılımcıları arasında yer aldı. Toplantıda, taslak yönerge hakkında Eğitim Komisyonu ve Kalite Komisyonu ortak görüş ve önerileri değerlendirildi.

-1