“Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Yönelik Teşvik ve Ödüllendirme Taslak Yönergesi” değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
7 Eylül 2022 | 15:29

Üniversitemiz Kalite Komisyonu İyileştirme Çalışmaları kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin başkanlığında, “Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Yönelik Teşvik ve Ödüllendirme Taslak Yönergesi” değerlendirmeleri gündemiyle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, eğitim faaliyetlerine yönelik teşvik ve ödüllendirme sisteminin geliştirilmesi amacıyla Üniversitemiz Eğitim Komisyonu tarafından belirlenen alt komisyon üyeleri Prof. Dr. Serdar YÜCESU, Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Prof. Dr. İdil AYÇAM, Doç. Dr. Tuğba Selcen NAVRUZ, Doç. Dr. Nurcan UZEL; Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü kalite çalışmaları sorumlusu Öğr. Gör. Merve Çağlayan ve Kalite komisyonu Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu’nda görev alan Öğr. Gör. Dr. Zeynep BUMİN SÜZEN ile Arş. Gör. Dr. Esra Oyar katıldı. Toplantıda, taslak yönerge hakkında Kalite Komisyonu görüş ve önerileri değerlendirildi.

-1 -1 -1